Home Behandeling Producten Prijslijst Contact

Wij hebben verschillende behandelingen:

 

Gezichtsbehandeling, met deze behandeling wordt de huid van het gezicht alleen gereinigd. Dit is meestal voor de jonge huid bedoeld, maar ook voor de rijpere huid die een verzorgingsbeurt nodig heeft.

Diamond Derma brasion: Deze behandeling is om de huid op te frissen en de dode huidcellen te verwijderen en oneven huid gladder en zachter te maken.

TCA peeling, dit is een chemische peeling. Er worden verschillende vloeibare stoffen op de huid aangebracht die er voor zorgen dat de bovenste beschadigde laagjes van de huid loslaten en verwijderd worden. Dit betekent dat de huid als het ware gaat vervellen. Dit duurt meestal tussen de 2 en 7 dagen. Na de behandeling wordt er een vette crème op de huid aangebracht waardoor het schilferen voor het blote oog niet te zien is.

Collageen lifting photon-ultrasonic, deze behandeling helpt onder andere tegen huid veroudering, het stimuleert collageen en elastine, die rimpels verminderen en creëert hitte, die de bloedsomloop stimuleert. Geschikt voor alle huidtypes

Licht maya ultrasonic waves behandeling, dit is een huidverzorging tegen veroudering, door middel van led lampen.

Hand- en voetverzorging, dit is een natuurlijke hand- en voet behandeling, dat een heerlijk ontspannen effect geeft.